Poortugaal

Albrandswaardsedijk 76

€499.500 k.k.

Beleef deze woning
Eric Hogendoorn
Heeft u interesse? Dan ben ik uw makelaar
Home > Aanbod > Woningaanbod > Albrandswaardsedijk 76, Poortugaal

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 499.500,- K.K.

Deze karakteristieke en royale twee-onder-een-kapwoning is gelegen op een perceel van maar liefst 734 m² en beschikt over vele authentieke details en een verrassende indeling. De unieke en sfeervolle woning met een inhoud van 1078 m³ ligt verscholen in het "groen" en biedt naast veel ruimte, een zonnige tuin met volop privacy. Deze markante woning is indertijd gebouwd voor o.a. de artsen van het Deltaziekenhuis en is rustig gesitueerd aan de rand van het geliefde dorp Poortugaal. Op korte afstand vindt u uitvalswegen, basisscholen, winkels en openbaar vervoer. Kortom; een uniek woonhuis met zeer veel mogelijkheden!

Indeling.

Begane grond:
Ruime ontvangsthal met dubbele deuren, originele tegelvloer, hoge plafonds, trapopgang, aparte zij-entree, toilet en de toegang tot de diverse overige vertrekken.

Woonkamer:
De sfeervolle woonkamer (kamer en suite, ca. 52 m²) is voorzien van houten vloerdelen, ingebouwde kasten, ornamenten plafonds, glas-in-lood schuifdeuren, granol wandafwerking en openslaande tuindeuren richting de voortuin. De achterkamer beschikt over een aangebouwde serre met een prachtig zicht op de zonnige besloten tuin.

Keuken:
De gesloten keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en uitgerust met een achterdeur, een eenvoudige inrichting en diverse apparatuur.

Kelder:
De kelder (ca. 17 m², stahoogte) bestaande uit twee aparte ruimtes, is gedeeltelijk gesitueerd onder de hal/entree en o.a. voorzien van de elektrische installatie (12 groepen met aardlekschakelaar). De kelder geeft toegang tot de kruipruimte.

Zij-entree:
Het personeel in de tijd dat de artsen van het Deltaziekenhuis de woning bewoonden hadden een eigen toegang d.m.v. een aparte zij-entree.

1e verdieping:
De overloop met prachtige glas-in-lood ramen, beschikt over een 2e toilet en geeft toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer I:
Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een eigen balkon, een vaste kast, schuifkastenwand en heeft toegang tot de badkamer.

Slaapkamer II:
Dit vertrek is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een wastafel.

Beide vertrekken zijn uitgerust met houten vloerdelen.

Slaapkamer III:
Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en houten vloerdelen.

Slaapkamer IV:
Dit vertrek is ook gesitueerd aan de voorzijde van de woning en uitgerust met een natuurstenen schouw, ingebouwde kasten en openslaande balkondeuren.

Badkamer:
De badkamer is zowel via de overloop te bereiken als via slaapkamer I. De licht betegelde badkamer beschikt over een ligbad, een wastafel en een inloopdouche met massagedouche.

2e verdieping:
De overloop met cv kast (type Remeha, Quinta, bouwjaar 2010), geeft toegang tot een ruime berging (extra slaapkamer te creëren) met dakkapel en "Velux" dakraam en de overige 3 slaapkamers.

Slaapkamer V:
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer VI:
Dit vertrek ligt aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een dakkapel en vaste kast.

Slaapkamer VII:
Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van houten vloerdelen en een wastafel.

3e verdieping:
Via een vlizo trap is de royale open zolder (ca. 37 m²) te bereiken.

Tuin:
De besloten tuin is uitgerust met diverse bomen en beplanten en gunstig gesitueerd op het zuidwesten.

Algemeen:
- Sfeervolle woning met authentiek details;
- Riante achtertuin op het zonnige zuidwesten;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Perceel 734 m² erfpachtgrond (afgekocht t/m 2044);
- Woonoppervlakte circa 236 m²;
- Inhoud circa 1078 m³;
- Bouwtechnische keuring aanwezig;
- Gemeentelijk monument;
- Bouwjaar circa 1920.

Bij de verkoop van bovengenoemde woning maken wij in opdracht van de verkoper, gebruik van een helder en transparant biedingsproces.

Om iedereen een gelijke kans te geven zal voor, tijdens en direct na een bezichtiging geen optie of reservering worden verstrekt aan één enkele kandidaat.

Bij nadere interesse nodigen wij geïnteresseerden uit tot het doen van een bod, welke uiterlijk op 30 augustus a.s. 11:00 uur door Lint notarissen (mr. J.W. Verwoerd) ontvangen dient te zijn.

Een bieding dient schriftelijk te worden uitgebracht via het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier staat uitgelegd hoe u de bieding dient uit te brengen.

Er wordt niet verder onderhandeld, er volgt een acceptatie óf weigering van het voorstel. Wij vragen je dan ook om je ‘uiterste’ voorstel uit te brengen.

De uitgebrachte biedingen worden verzameld, over de inhoud van de biedingen wordt niet gecommuniceerd met andere kandidaat kopers. Van ‘tegen elkaar opbieden’ zal hierdoor geen sprake zijn.

Verkoper zal op basis van de uitgebrachte voorstellen een keuze maken uit de biedingen. Hierin zullen alle onderdelen worden meegewogen.

Overdracht dient plaats te vinden op 30 december 2019 of zoveel eerder.

De eventuele gunning geschiedt met voorbehouden van verkoper.

Kenmerken

Type
2-onder-1 kapwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Kamers
8
Slaapkamers
7
Woonopp.
236 m²
Perceelopp.
734 m²
Inhoud
1079 m³
Voortuin
Ja
Achtertuin
Ja
Aanvaarding
In overleg

Bekijk de brochure

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Albrandswaardsedijk 76, Poortugaal

Albrandswaardsedijk 76
3172TK Poortugaal
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Poortugaal ZuidAantal huishoudens 960 / Inwoners 2430

Albrandswaard is in 1985 ontstaan door het samenvoegen van de gemeentes Rhoon en Poortugaal. Hierbij werd een gedeelte van het Poortugaals grondgebied afgestaan aan Rotterdam; dit maakt deel uit van de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet. Het gemeentehuis bevindt zich sinds het najaar van 2006 in een kantorencomplex aan de Hofhoek in Poortugaal.

Sinds 2000 is er een derde kern bij de al twee bestaande dorpen gekomen: Portland. Deze kern is samen met Carnisselande van Barendrecht onderdeel van de Vinex-locatie Midden-IJsselmonde. Een referendum onder de inwoners van Portland heeft uitgewezen dat zij graag als wijk onderdeel willen blijven van het dorp Rhoon in plaats als een zelfstandig dorp Portland binnen de gemeente Albrandswaard. Hierdoor werd Portland ook aangesloten op het Rotterdamse "010"-net in plaats van het Barendrechtse "0180".

Leeftijdsopbouw

Poortugaal Zuid Landelijk
Poortugaal Zuid Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 21% 38%
Zonder kinderen 32% 29%
Met kinderen 47% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 67% 56%
Huur 33% 44%