Bergweg

Rotterdam

Home > Aanbod > Huuraanbod > Bergweg, Rotterdam
Er zijn nu geen woningen beschikbaar

Kenmerken

Wijk
Liskwartier
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Kamers
1
Woonopp.
60 m²
Inhoud
156 m³
Voortuin
Nee
Achtertuin
Nee
Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Met regelmaat bieden wij diverse karakteristieke appartementen te huur aan centraal gelegen in het oude centrum van Rotterdam Noord. Het appartementencomplex is o.a. voorzien van een lift en zo heeft ook ieder appartement een eigen fietsenberging in het onderhuis. Voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen bevinden zich allemaal in de directe omgeving.

Kijk hieronder naar de voorwaarden.

Voordelen van huren:
Huren biedt veel voordelen. De huurperiode is flexibel, u weet iedere maand precies waar u financieel aan toe bent. U komt nooit voor onvoorziene uitgaven te staan voor reparatie of groot onderhoud aan uw appartement.

Voorwaarden:
Je dient in ieder geval een vast maandinkomen te genieten, voortkomende uit een vast contract bij een werkgever of uit zelfstandig ondernemerschap. Het netto maandinkomen dient bij deze woningen minimaal 3 maal de kale huurprijs, nog te vermeerderen met de stookkosten en servicekosten te bedragen. Een 2e inkomen wordt voor 50% meegenomen.

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent, dient je bedrijf minimaal 2 jaar ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en wordt naar aanleiding van de netto jaarresultaten het inkomen berekend.

Algemeen:
De huurprijzen zijn exclusief servicekosten en een voorschot stookkosten per maand. De verhuurder brengt éénmalig administratiekosten van € 210,00 inclusief btw in rekening en een waarborgsom à 2x de huurprijs + 2x servicekosten + 2x voorschot stookkosten.

De procedure:
De kandidaten die geïnteresseerd zijn in het huren van een beschikbare woning worden beoordeeld op basis van de aangeleverde papieren. De verhuurder bepaalt aan wie de woning uiteindelijk wordt verhuurd; hiervoor zal een aanbieding worden gedaan. En hierbij is alles ook nog onderhavig aan goedkeuring van de directie van de verhuurder.

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Bergweg, Rotterdam

Bergweg
3036BA Rotterdam
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Oude NoordenAantal huishoudens 9100 / Inwoners 17140

Leeftijdsopbouw

Oude Noorden Landelijk
Oude Noorden Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 54% 38%
Zonder kinderen 19% 29%
Met kinderen 27% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 20% 56%
Huur 80% 44%