Hoge Weije 26

Hoogvliet

€189.500 k.k.

Plan een bezichtiging
Home > Aanbod > Woningaanbod > Hoge Weije 26, Hoogvliet

Kenmerken

Wijk
Middengebied
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
76 m²
Inhoud
245 m³
Voortuin
Ja
Achtertuin
Ja
Energielabel
B
Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Deze goed onderhouden 3-kamer benedenwoning met heerlijke achtertuin en royale berging is gelegen op een rustige locatie in de wijk "Middengebied". De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing, heeft een gezellige tuingerichte woonkamer, 2 slaapkamers, moderne badkamer en een separate keuken. Parkeermogelijkheden bevinden zich voor de woning of bij het nabij gelegen hofje. Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling.

Begane grond:
Entree met meterkast (5 groepen, aardlekschakelaar), spachtelputz wanden, garderoberuimte en de toegang tot de centrale hal. Vanuit de centrale hal zijn alle overige vertrekken bereikbaar, waaronder het toilet, de 2 slaapkamers, vaste kasten, de badkamer en de tuingerichte woonkamer.

Woonkamer:
De lichte woonkamer (ca. 25 m²) met achterdeur, biedt een fraai uitzicht op de aangrenzende tuin en is voorzien van gesausde wanden.

Keuken:
De keuken is aan de voorzijde van woning gelegen (ca. 3.71 m x 1.99 m), met een in de lengte-opstelling geplaatst keukenblok, voorzien van een dubbele spoelbak en diverse opbergmogelijkheden.

Slaapkamer 1:
De ouderslaapkamer (ca. 4.57 m x 2.73 m) ligt aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een schuifkastenwand en licht gesausde wanden.

Slaapkamer 2:
Dit vertrek (ca. 4.53 m x 1.99 m) met zicht op de achtertuin, is eveneens voorzien van een schuifkastenwand en gesausde wanden.

Badkamer:
De vernieuwde badkamer (ca. 1.78 m x 1.78 m) beschikt over een wastafel met meubel, ingebouwde verlichting, douchecabine, mechanische ventilatie en de opstelling van de wasmachine en de droger.

Vaste kasten:
In de hal zijn twee handige vaste kasten aanwezig waarvan er één is uitgerust met de cv combiketel (merk Vaillant, bouwjaar 2018).

Tuin:
De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een terras, zonwering, een loggia en diverse beplanting. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime stenen berging met elektra. De achtertuin is geheel omheind en biedt voldoende privacy.

Algemeen:
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Erfpachtcanon bedraagt € 167,60 per kwartaal (fiscaal aftrekbaar);
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- Bijdrage V.v.E. bedraagt € 77,34 per maand;
- Rustig en kindvriendelijk gelegen.

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Hoge Weije 26, Hoogvliet

Hoge Weije 26
3191SJ Hoogvliet
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet ZuidAantal huishoudens 10380 / Inwoners 21925

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw

Hoogvliet Zuid Landelijk
Hoogvliet Zuid Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 39% 38%
Zonder kinderen 30% 29%
Met kinderen 31% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 39% 56%
Huur 61% 44%