Kinheim 351 t/m 369

Hoogvliet

Home > Aanbod > Huuraanbod > Kinheim 351 t/m 369, Hoogvliet

Kenmerken

Wijk
Centrum
Bouwvorm
New
Bouwjaar
2021
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
84 m²
Inhoud
228 m³
Voortuin
Nee
Achtertuin
Nee
Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

TE HUUR PER 1 AUGUSTUS

10 gloednieuwe 3-kamer appartementen met ROYAAL DAKTERRAS, boven winkelcentrum de “Binnenban” te Hoogvliet. De luxe appartementen liggen op de eerste verdieping van een voormalig winkelpand dat is gerenoveerd tot een zeer goed verzorgd complex met lift. De schitterende woningen zijn instapklaar en o.a. uitgerust met een ruime woonkamer, luxe open keuken, geheel voorzien van vloerverwarming, 2 slaapkamers, complete badkamer, een pvc vloer, wit geverfde wanden en een verrassend grote buitenruimte van gemiddeld 25 m². De woonoppervlaktes variëren van 83,2 m² tot en met 106 m².

De in totaal 10 appartementen beschikken allemaal over een compleet ingerichte keuken voorzien van een composiet aanrechtblad en diverse ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vries combinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap. De badkamer is eveneens luxe uitgevoerd en beschikt over een ligbad, wastafelmeubel, design radiator en een douche. De gehele woning beschikt over een mooie pvc vloer en wit geverfde wanden. Daarnaast is er een handige berging aanwezig ín het appartement. Kortom, ultiem woongenot op een gunstige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Ligging:
De appartementen zijn centraal gelegen midden in het centrum van Hoogvliet. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich voldoende (gratis) parkeergelegenheid en uitvalswegen als openbaar vervoer, uitgaansgelegenheden en snelwegen vindt u in de nabije omgeving. Ook kunt u de rust opzoeken in bijvoorbeeld het “Ruigeplaatbos” langs de “Oude Maas” of het “Oudelandsepark”.

Voordelen van huren:
Huren biedt veel voordelen. De huurperiode is flexibel (met een minimale duur van één jaar), u weet iedere maand precies waar u financieel aan toe bent. U komt nooit voor onvoorziene uitgaven te staan voor reparatie of groot onderhoud aan uw appartement.

Voorwaarden:
U dient in ieder geval een vast maandinkomen te genieten, voortkomende uit een vast contract bij een werkgever of uit zelfstandig ondernemerschap. Het netto maandinkomen dient bij deze woningen ca. 3 maal de kale huurprijs te bedragen, te vermeerderen met de stookkosten en servicekosten. Een 2e inkomen wordt voor 100% meegenomen.

Wanneer u zelfstandig ondernemer bent, dient uw bedrijf minimaal 2 jaar ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en wordt naar aanleiding van de netto jaarresultaten het inkomen berekend.

De procedure:
De kandidaten die geïnteresseerd zijn in het huren van een beschikbare woning worden beoordeeld op basis van de aangeleverde papieren. De verhuurder (directie) bepaalt aan wie de woning uiteindelijk wordt verhuurd; hiervoor zal een aanbieding worden gedaan.

Huurprijzen:
Appartement 351, woonoppervlakte 102 m², buitenruimte 30 m², VERHUURD
Appartement 353, woonoppervlakte 84,7 m², buitenruimte 32 m², VERHUURD
Appartement 355, woonoppervlakte 84,7 m², buitenruimte 21,2 m², VERHUURD
Appartement 357, woonoppervlakte 87,3 m², buitenruimte 16,6 m², VERHUURD
Appartement 359, woonoppervlakte 84,7 m², buitenruimte 21,4 m², VERHUURD
Appartement 361, woonoppervlakte 84,7 m², buitenruimte 21,4 m², VERHUURD
Appartement 363, woonoppervlakte 84,8 m², buitenruimte 21,4 m², VERHUURD
Appartement 365, woonoppervlakte 84,8 m², buitenruimte 21,4 m², VERHUURD
Appartement 367, woonoppervlakte 83,2 m², buitenruimte 19,7 m², VERHUURD
Appartement 369, woonoppervlakte 106 m², buitenruimte 30 m², € 1.395,-

De huurprijzen per maand, zijn exclusief € 40,- servicekosten en € 110,- voorschot warmtelevering.

Algemeen:
De verhuurder brengt éénmalig administratiekosten van € 210,- inclusief btw in rekening en een waarborgsom à 2x de huurprijs + 2x servicekosten + 2x voorschot stookkosten.

Wil je meer informatie? kijk dan op de Website: woneninhoogvliet.nl


* de foto's zijn ter indicatie.

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Kinheim 351 t/m 369, Hoogvliet

Kinheim 351 t/m 369
3191EG Hoogvliet
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet ZuidAantal huishoudens 10380 / Inwoners 21925

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw

Hoogvliet Zuid Landelijk
Hoogvliet Zuid Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 39% 38%
Zonder kinderen 30% 29%
Met kinderen 31% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 39% 56%
Huur 61% 44%