Othelloweg 277

Hoogvliet

€287.500 k.k.

Plan een bezichtiging
Home > Aanbod > Woningaanbod > Othelloweg 277, Hoogvliet

Kenmerken

Wijk
Oudeland
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
85 m²
Inhoud
258 m³
Voortuin
Nee
Achtertuin
Nee
Energielabel
C
Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Dit schitterende 3-kamer HOEKAPPARTEMENT van ca. 85 m², is gesitueerd op de 2e verdieping van een zeer verzorgd appartementencomplex. De woning beschikt over een zonnig balkon en biedt werkelijk een fantastisch uitzicht over de "groene" omgeving en de aangrenzende kinderboerderij. Het appartement is voorzien van een eigen berging en er is indien gewenst een centrale ruimte voor een elektrische fiets of scootmobiel. Kortom; onbezorgd wonen op een waanzinnig mooi plekje.

Indeling.

Begane grond:
Afgesloten centrale hal/entree met beltableau, trapopgang, dubbele lift en de toegang tot de centrale fietsenstalling.

1e verdieping:
Op deze verdieping tref je de diverse bergingen. De berging is ca. 6 m² groot en voorzien van elektra.

2e verdieping:
De hal is voorzien van een garderoberuimte, meterkast (8 groepen met slimme meters), een laminaatvloer, een geheel licht betegeld toilet, met behang afgewerkte wanden en de toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de ruime woonkamer.

Woonkamer:
De ruime en lichte woonkamer (ca. 34 m²) beschikt over een open keuken, en biedt je een prachtig uitzicht door de grote raampartijen over de "groene" omgeving. De woonkamer is o.a. voorzien van een laminaatvloer, een intercom, gespoten plafonds en geeft je toegang tot het zonnige balkon, gesitueerd op het westen.

Keuken:
De open keuken, eveneens met laminaatvloer, is voorzien van een moderne crème kleurige inrichting en beschikt over diverse ingebouwde apparatuur zoals een koelkast, vriezer, inductie kookplaat, RVS afzuigschouw (recirculatie) en een hete lucht oven.

Balkon:
Het balkon van ca. 8 m², is gesitueerd op het westen, beschikt over een geweldig uitzicht en uitgerust met screen zonwering.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot en voorzien van een laminaatvloer. Dit vertrek is daarnaast voorzien van een intercom en een CAI aansluiting.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer met laminaatvloer, is ca. 11 m² groot en beschikt over een vaste kast.

Badkamer:
De badkamer (ca. 7 m²) is geheel licht betegeld en voorzien van een inloopdouche, verwarming, een wastafel, 2e toilet, mechanische ventilatie en de opstelling van de wasmachine en de droger.

Algemeen:
- De bijdrage V.v.E bedraagt € 289,50 per maand, incl. voorschot stookkosten (€ 70,-);
- Levensloopbestendig en rolstoelvriendelijk;
- Scootmobiel oplaadruimte;
- Prachtig uitzicht over de kinderboerderij en de "groene" omgeving;
- Elektrische zonwering/screens aanwezig;
- Afgekochte erfpacht tot 30 november 2048 (einddatum 2097).

Dit appartement is tevens zeer geschikt voor mensen die zorg nodig hebben, er kan namelijk eventueel gebruik worden gemaakt van de zorgvoorzieningen van Humanitas. De dienstverlening van het Humanitas service arrangement is zeer uitgebreid.

In de koopovereenkomst wordt een zogenaamde 'niet-bewonersclausule' opgenomen.

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Othelloweg 277, Hoogvliet

Othelloweg 277
3194GR Hoogvliet
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet NoordAantal huishoudens 5605 / Inwoners 12570

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw

Hoogvliet Noord Landelijk
Hoogvliet Noord Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 37% 38%
Zonder kinderen 24% 29%
Met kinderen 39% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 51% 56%
Huur 49% 44%