Troubadourlaan 236

Hoogvliet

€349.000 k.k.

Plan een bezichtiging
Home > Aanbod > Woningaanbod > Troubadourlaan 236, Hoogvliet

Kenmerken

Wijk
Oudeland
Type
Tussenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Kamers
8
Slaapkamers
5
Woonopp.
176 m²
Perceelopp.
82 m²
Inhoud
666 m³
Voortuin
Nee
Achtertuin
Nee
Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Lekker wonen of ideale belegging..
Deze royale woon-/werkwoning is indien gewenst ook dubbel te bewonen (twee huisnummers, thans verhuurd) en verdeeld over 3 etages met dakterras en balkon, gunstig gesitueerd in de "groene" wijk "Oudeland" op 82 m² EIGEN GROND.
Nummer 234 op de begane grond, beschikt over een eigen entree en is voorzien van alle woonfuncties. Indien gewenst zou je hier ook je eigen bedrijfje kunnen starten.
Nummer 236 beschikt eveneens over alle woonfuncties en is gesitueerd op de 1e en 2e verdieping en voorzien van een dubbele entree (op de begane grond en via het parkeerdek).
Omdat het gehele object over twee gescheiden woningen beschikt is het bij uitstek geschikt om middels verhuur een fraai rendement te maken. Kortom; een uniek object met zeer veel mogelijkheden!

Indeling.

Nummer 234
Begane grond:
Bij binnenkomst tref je thans het woongedeelte (ca. 26 m², eventueel kantoorruimte) met een pvc laminaatvloer, hoge plafonds, glasvezel wandafwerking, ingebouwde verlichting en een groot elektrisch rolluik. In deze ruimte zit halverwege het toilet met lichte betegeling, mechanische ventilatie en een wastafel. Grenzend aan het woon/kantoor gedeelte bevindt zich een bad/douchegelegenheid, de keuken en de 2 spreekkamers en/of slaapkamers.

Keuken:
De keuken (ca. 4 m²) is voorzien van een "Bruynzeel" inrichting met eveneens een pvc laminaatvloer.

Slaapkamer/Spreekkamer 1:
Dit vertrek is gelegen aan de achterzijde van de woning en ca. 9 m² groot.

Slaapkamer/Spreekkamer 2:
Deze ruimte (ca. 8 m²) is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en uitgerust met de wasmachine aansluiting.

Alle vertrekken zijn uitgerust met een pvc laminaatvloer en glasvezelwandafwerking. Via een brandwerende deur is er toegang tot de hal/entree van de bovengelegen woning nummer 236.

Nummer 236
Via de hal/entree op de begane grond tref je de uitgebreide meterkast (16 groepen, alarminstallatie), de trapopgang en een royale voorraadkast.

1e verdieping:
Hal/entree via het aangrenzende parkeerdek met toilet, garderoberuimte, videofoon en de toegang tot de woonkamer en de keuken.

Woonkamer:
De knusse woonkamer (ca. 16 m²) is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over een balkon (ca. 3 m²) en kijkt uit over de woonwijk.

Keuken:
De keuken (ca. 7 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en een L-vormige inrichting met oven, keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, koelkast en een vaatwasser.

Dakterras:
Het zonnige dakterras van 10 m², is gesitueerd op het zuidoosten. Deze ruimte is eventueel ook te gebruiken voor eigen parkeergelegenheid.

Hobby/werkruimte:
De hobby/werkruimte (ca. 7 m²) is gesitueerd tussen de woonkamer (voorzijde) en de keuken (achterzijde) en beschikt over een laminaatvloer. Op eenvoudige wijze is deze ruimte bij de woonkamer te betrekken.

Via een tussenhal met handige voorraadkast heb je toegang tot de 2e verdieping.

2e verdieping:
De overloop beschikt over een vaste kast met wasmachine aansluiting, en heb je toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1:
Dit vertrek is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 8 m² groot.

Slaapkamer 2:
Ook deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en ca. 15 m² groot.

Slaapkamer 3:
De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en ca. 15 m² groot.

Badkamer:
De licht betegelde badkamer (ca. 6 m²) is voorzien van een 2e toilet met zwevend closet, ligbad, dubbele wastafel en een douchecabine.

Algemeen:
- Eigen grond;
- Beide objecten zijn thans verhuurd (huurcontracten zijn eventueel over te nemen);
- Diverse voorzieningen aanwezig in de directe omgeving;
- Een object met zeer veel mogelijkheden;
- De gehele woning is voorzien van glasvezel wandafwerking;
- Geschikt voor wonen/werken of voor verhuur met goed rendement.

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Troubadourlaan 236, Hoogvliet

Troubadourlaan 236
3194HL Hoogvliet
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet NoordAantal huishoudens 5605 / Inwoners 12570

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw

Hoogvliet Noord Landelijk
Hoogvliet Noord Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 37% 38%
Zonder kinderen 24% 29%
Met kinderen 39% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 51% 56%
Huur 49% 44%