PernisBoonstraat 13

Vraagprijs € 149.000 k.k.
Boonstraat 13 Pernis

Kenmerken

Type
Woon-/werkpand
Bouwvorm
Bestaande bouw
Wijk
Centrum
Bouwjaar
1964
Kamers
6
Slaapkamers
4
Woonopp.
198 m2
Grondopp.
108 m2
Inhoud
721 m3
Soort grond
Eigen grond
Voortuin
Nee
Achtertuin
Nee
Aanvaarding
In overleg

Op een gunstige locatie in het centrum van het havendorp Pernis mogen wij namens onze opdrachtgever dit woon-/winkelpand aanbieden. De winkelruimte, gelegen in een gezellige strip met o.a. een drogisterij, slijter, sportstudio en fystiotherpie praktijk, van ongeveer 40 m² heeft ook een kantoorruimte en ruim magazijn/werkplaats (Aert Groenedijkstraat 14). De bovenwoning is thans bereikbaar vanuit de winkel en heeft op de 1e verdieping een sfeervolle woonkamer met half open keuken en 4 slaapkamers op de 2e verdieping. Wonen en werken (of hobby) combineren? Of misschien een mooie belegging? Bel ons kantoor voor een bezichtiging!

Indeling

Begane grond:

Boonstraat​ zijde:
Winkelruimte:
Entree met etalage en de winkelruimte van ca. 40 m², voorzien van een systeemplafond met verlichting. Er is een aparte kantoorruimte gerealiseerd en er is toegang tot de vaste trap naar het woongedeelte. Onder de trap zit een vaste kast, met de meterkast (4 groepen, dubbele aardlekschakelaar).

Aert Groenedijkstraat zijde:
​Ruim magazijn (of werkplaats), ca. 43 m² groot met het aansluitpunt van de CV-ketel.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de woonkamer, keuken, trapopgang naar de 2e verdieping, handige trapkast, toilet en een deur naar het platte dak aan de achterzijde.

Woonkamer:
Lichte doorzon woonkamer (ca. 25 m²) met een deur naar het inpandige balkon aan de voorzijde (zuidzijde).

Keuken:
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken door een toog. Vanuit de woonkamer en de keuken is er uitzicht op het gezellige plein voor de woning, met de kiosk en ook op de singel.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer en een luik naar het platte dak. Zowel aan de voor- als de achterzijde zijn 2 slaapkamers gesitueerd. De fraaie badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet (hangcloset), wastafel met meubel, handdoekradiator en is geheel betegeld.

Dakterras en balkon:
Aan de achterzijde ligt een dakterras (ca. 50 m²), wat vanuit de woning bereikbaar is. Het balkon aan de voorzijde van de woning is op de zonnige zuidzijde gelegen.

Algemeen:
- Woon-/winkelpand;
- Gelegen in centrum Pernis;
- Winkelruimte met etalage;
- Ruim magazijn/werkplaats;
- Direct op te leveren.
 

Locatie

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen

Scholen

Openbaar vervoer

Aanbod

Buurtinformatie

Pernis

Aantal huishoudens 2160 / Inwoners 4785

Het is rustig, gemoedelijk, groen en Pernis heeft een interessante waterkant. Het is letterlijk een dorp in de haven, omsloten door de Nieuwe Maas, de industrie en de rijkswegen A4 en A15. De groene gordel, historische lintbebouwing en ligging aan het water maken Pernis tot een aantrekkelijk dorp om in te wonen en te recreëren. Binnen het historisch lint zijn voornamelijk eengezinswoningen te vinden en een enkele lage flat. Aan de waterkant staan een woontoren en een lage flat met schitterend uitzicht op de Maas. Het dorpse karakter van Pernis komt tot uiting in een bloeiend verenigingsleven en de vele activiteiten die enthousiaste bewoners voor het hele dorp organiseren.

Pernis heeft een aantal basisvoorzieningen, waaronder een huisartsenpraktijk, een apotheek, twee basisscholen en een bibliotheekbus. Ook voor de dagelijks boodschappen kun je er terecht. Er zijn diverse sporten te beoefenen en Pernis heeft een van de weinige openlucht zwembaden in de regio. En vind je het niet in Pernis, dan is er een uitstekende ontsluiting naar het centrum van Rotterdam en gemeenten in de omgeving: een bus- en metroverbinding, directe aansluiting naar de A4 en A15, een fietstunnel naar Vlaardingen én een waternetsteiger voor vervoer met de watertaxi.

Leeftijdsopbouw (%) Pernis tov. Landelijk

Samenstelling Huishoudens (%) Pernis tov. Landelijk

Eenpersoons
33
36
Zonder kinderen
31
31
Met kinderen
36
36

Woningen Koop of Huur (%) in Pernis

68% koop
32% huur

Streetview