Een kleintje erbij

Home > Een kleintje erbij

Passen en meten

Verwelkom jij binnenkort een klein wondertje op de wereld? Of is deze kleine spruit zelfs al geboren? Gefeliciteerd! Bijzondere momenten als deze brengen natuurlijk wel veranderingen met zich mee. Zo zou het goed kunnen dat je woonruimte toch ietwat te klein wordt voor je gezinssituatie. Ook wanneer het spoed heeft, helpen wij je graag bij het vinden van een nieuw thuis.  

Zorgeloos kopen of verkopen

Wanneer je over een aantal maanden een kindje verwacht, is stress wel het laatste dat je kunt gebruiken. Daarom neemt Synchro Wonen graag alle zorgen uit handen. We verzorgen het gehele proces, zowel qua verkoop als qua aankoop. Zo hoeven jullie je nergens druk om te maken en gaat alle aandacht uit naar hetgeen écht aandacht verdient: de kleine!

Een kleintje erbij

Met spoed een nieuwe woning?

Gezien ons brede aanbod en onze uitgebreide kennis van de woningmarkt, kunnen we er ook op de korte termijn voor zorgen dat jullie een geschikte woning vinden. Een woning waar aan ruimte geen gebrek is. Maak al jullie woonwensen kenbaar en wij komen zo snel mogelijk met een aantal aantrekkelijke opties!

Klaar voor de toekomst

Is een kleine voor jou slechts toekomstmuziek, maar ben je je wel aan het oriënteren naar de mogelijkheden qua woonruimte? Dat begrijpen wij heel goed. Het is nu eenmaal fijn als je weet dat je woning klaar is voor de toekomst: wat er ook gebeurt. In dat geval kun je altijd een oriënterend gesprek met ons aangaan of alvast financieel advies inwinnen. Zo weet je exact waar je aan toe bent. En dat geeft rust.

Neem contact met ons op