Je eerste baan?

Home > Je eerste baan?

Bespreek je toekomst

Heb jij sinds kort je eerste, echte baan te pakken? Gefeliciteerd, dat doe je goed! Een eerste baan is een grote stap in je leven en biedt daardoor veel kansen. Het is tijd voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Oftewel, tijd voor een nieuwe woning!

Op eigen benen staan

Misschien heb je nog geen vast contract, geen spaargeld, geen bewijs van een stabiel inkomen of geen zekerheid voor de toekomst. Toch hoeven deze factoren je niet tegen te houden in de zoektocht naar jouw droomhuis.

Nieuwe baan? Huis kopen

Door allereerst financieel advies in te winnen, weet je precies waar je staat en wat de mogelijkheden zijn. Misschien is het slimmer om te starten met een huurwoning, of misschien kun je er meteen 100% voor gaan met een koopwoning. Blijf in ieder geval met beide benen op de grond en start op basis van financieel advies een realistische zoektocht.

Vertel ons je woonwensen

Je kunt natuurlijk meteen een kijkje nemen in ons aanbod aan woningen. Zit hier niet direct iets tussen dat aansluit op jouw woonwensen en budget? Neem dan gerust contact met ons op. Wie weet hebben we nog een pareltje klaar staan in de stille verkoop of komt er binnenkort een geschikte woning voor je vrij. Het is zelfs mogelijk om via onze website een oproep te plaatsen met een omschrijving van het type woning waarnaar je op zoek bent. Dat is pas een proactieve zoektocht!

Neem contact met ons op