HoogvlietLokkertsemolenweg 48

Vraagprijs € 174.000 k.k.
Lokkertsemolenweg 48 Hoogvliet nieuw

Kenmerken

Type
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Wijk
Tussenwater
Bouwjaar
2000
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
76 m2
Inhoud
229 m3
Soort grond
Afgekochte erfpacht
Aanvaarding
In overleg

Goed onderhouden 3-kamer appartement met zonnig balkon, gelegen op de 3e verdieping van een verzorgd complex aan de buitenrand van de wijk "Tussenwater". Het appartement beschikt over een moderne keuken, ruime woonkamer, een eigen berging op de begane grond en een weids uitzicht over de omgeving vanuit alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartementencomplex is voldoende parkeergelegenheid en voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels zijn dichtbij gesitueerd.

Indeling

Begane grond:
Op de begane grond treft u een gesloten entree met postbussen, een lift en toegang tot de inpandige bergingen en de containerruimte.

3e verdieping:
De L-vormige hal/entree is voorzien van een meterkast (ca. 6 groepen), videofoon, lichte spachtelputz wanden, een laminaatvloer en toegang tot de bergruimte, badkamer en de 2 slaapkamers.

Woonkamer:
De ruime woonkamer (ca. 35 m2) is uitgerust met een laminaatvloer, spachtelputz wanden, deur naar het zonnige balkon en geeft toegang tot de open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend weids uitzicht over de "groene" omgeving.

Keuken:
De moderne open keuken (merk Bruynzeel) is L-vormig opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi magnetron, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en vlakscherm afzuigkap. De laminaatvloer van de woonkamer loopt naadloos over in de keuken.

Badkamer:
De verzorgde en licht betegelde badkamer (ca. 5 m2) beschikt over een douchecabine, wastafel en ligbad.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (ca. 3.70 m x 2.12 m) is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden.

Slaapkamer 2:
De ouderslaapkamer (ca. 2.96 m x 3.94 m) is eveneens voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden.

Bergkast:
In de handige bergkast treft u de cv-combiketel (type Radson, bouwjaar 2000), de wasmachine- en droger opstelling en de unit van de mechanische ventilatie.

Balkon:
Het zonnige balkon is ca. 7 m2 groot en gesitueerd op het westen.

Algemeen:
- Eigen grond;
- Bijdrage V.v.E. ca. € 127,24 per maand;
- Eigen berging op de begane grond met elektra;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Actieve V.v.E.
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 11-01-2049
- Looptijd erfpacht 11-01-2098

Locatie

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen

Scholen

Openbaar vervoer

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet Noord

Aantal huishoudens 5545 / Inwoners 12540

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw (%) Hoogvliet Noord tov. Landelijk

Samenstelling Huishoudens (%) Hoogvliet Noord tov. Landelijk

Eenpersoons
36
36
Zonder kinderen
24
24
Met kinderen
40
40

Woningen Koop of Huur (%) in Hoogvliet Noord

48% koop
52% huur

360° view

Streetview