Wat klanten zeggen over SynchroWonen

Schrijf zelf een review
8.8 Gemidd.

Verkoper Schuiflood 17

Prettig contact. zakelijk, niet meer en niet minder. Duidelijke afspraken. Open huizendag was goed geregeld. snelle informatieverstrekking over stand van zaken bij bezichtigingen.

Verkoper Stormshoek 72

Erik , Mark , Ineke en Marre..... alle 4 deskundig en Vriendelijk ... stapje meer voor de klant is geen probleem !!!

Verkoper Bongweg 121

Perfecte makelaar. Denkt met je mee, springt in op ontwikkelingen in de markt en gaat hierin ook met de tijd mee. Duidelijke en heldere communicatie door het gehele team van Synchro. Nogmaals bedankt voor jullie top hulp.

Verkoper Lavasweg 63

Als je in Hoogvliet een huis zoekt of kwijt wilt is dit de makelaar!! Kundige mensen, vriendelijk, weten wat er speelt kortom een makelaar met verstand!!

Verkoper Carry Pothuis-Smitstraat 35

Fantastische mensen altijd bereikbaar en behulpzaam. Professioneel Prijs besproken en goede uitleg zodat iedereen het ook kan begrijpen. Afronding prima, zelfs een klein kadootje toe.

Verkoper Karwijstraat 63

Fijne samenwerking gehad met Synchro wonen. Veel en snel contact via alle mogelijke kanalen. Dit makelaarskantoor is ook nog attent, dat was fijn. En mijn huis is verkocht, dat is het belangrijkste.

Verkoper Voorweg 4

Een makelaar die echt zijn best doet. Men is enthousiast en voortvarend. Mooie presentaties. Altijd correct. Altijd keurig melding en terugkoppeling.

Verkoper Zuidzijdsedijk 54

Wanneer is een makelaar nou echt een goede makelaar? Als ze je huis binnen een week verkopen? Of wanneer je te maken krijgt met meerdere teleurstellingen tijdens de verkoop van je huis en de makelaar keer op keer positief, professioneel, meedenkend en persoonlijk je door dit proces heen loodst. Ik ga het voor het laatste. Team Synchro Wonen, bedankt voor al jullie hulp bij de aan- en verkoop van ons huis. Jullie verdienen allemaal een dikke 10!

Verkoper Kuil 3

Vanaf het adviesgesprek tot en met de verkoop van ons appartement. Hebben wij deze makelaar als zeer prettig ervaren. Ze zijn professioneel, klantvriendelijk en hebben kennis van zaken. Daarbij komt ook nog eens dat onze woning binnen 6 weken verkocht Is!!

Verkoper Boerenhoek 38

Erg tevreden! Synchro makelaars is een enthousiast team die verder met je meedenkt.

Verkoper Nolle 6

Zeer goede ervaring met deze makelaar. Ervaren mensen, vriendelijk, open en goed bereikbaar. Alles werd goed uitgelegd. Hebben de verkoop goed begeleid, alles ging snel en deskundig. werden prima op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar zeker aan!

Verkoper Kaneelhof 34

Omdat ik niet dagelijks een huis verkoop is het prettig om met iemand die wel expertise heeft e.e.a. te bespreken, prijs bepaling en onderhandeling uit te besteden en de wettelijke voorschriften te monitoren en begeleiden. Wat fijn is, is dat er een compleet team is zodat men zaken van elkaar kan overnemen. De keerzijde daarvan is dat de intake gebeurd met een makelaar die je daarna niet meer ziet omdat collega's dat overnemen....., maar gemaakte afspraken zijn wel bij iedere makelaar en of kantoor bekend.

Verkoper Hallant 32

Prima service, vriendelijk, behulpzaam. Duidelijke uitleg ook, er werd ruim de tijd genomen om alles goed door te nemen en te bespreken, daardoor had ik alle vertrouwen in een goede afloop.

Verkoper Alsemstraat 10

Ik vond het contact heel prettig, zowel met de makelaars als met de medewerkster op kantoor. Goed advies gekregen en alles is tot tevredenheid afgewikkeld. Woning was uitermate snel verkocht.

Verkoper Digna Johannaweg 450

Prima service van Synchro. Duidelijke prijsafspraak en goede terugkoppeling. Prettig persoon voor zowel koper als klant. Prima makelaar dus.

Verkoper Hoge Weije 25

Een perfecte makelaar die je over al mee helpt als je vragen hebt. Deze makelaar is altijd te bereiken

Verkoper Carry Pothuis-Smitstraat 35

Fantastische mensen altijd bereikbaar en behulpzaam. Professioneel Prijs besproken en goede uitleg zodat iedereen het ook kan begrijpen. Afronding prima, zelfs een klein kadootje toe.

Verkoper Karwijstraat 63

Fijne samenwerking gehad met Synchro wonen. Veel en snel contact via alle mogelijke kanalen. Dit makelaarskantoor is ook nog attent, dat was fijn. En mijn huis is verkocht, dat is het belangrijkste.

Verkoper van Nieuw Engeland 33

Na goede bespreking van wat van makelaar verwacht mocht worden samen reeele vraagprijs bepaald. Direct veel reacties uit de markt gehad en huis binnen een paar weken verkocht. Opvolging en communicatie direct en correct. Iedereen blij.

Verkoper van Platte Molendijk 45

Goede service, altijd snelle reactie op vragen en zeer actief in de verkoop op alle fronten zodat de woning altijd goed onder de aandacht is maar vooral blijft. Ook de afhandeling van de verkoop verloopt vlekkeloos. Kortom zorgeloos je huis verkopen. Aanrader!!

Verkoper van CuraƧaoplein 13

Goed bereikbaar. Komen hun afspraken na. Helder traject. Op momenten dat je elkaar minder goed heb begrepen kan je in goed overleg in de juiste richting weer verder.

Verkoper van Reinier Kloegstraat 78

Symphatieke makelaars met een laagdrempelige sfeer.Zowel thuis bij de klant, telefonisch en in kantoor is het makkelijk binnenlopen en met goede service.Vragen worden direct of anders zo snel mogelijk beantwoord en je kunt altijd binnenlopen of bellen.Al bij het eerste gesprek had ik een goed gevoel over de verkoop en word je als het ware in het team opgenomen.Goed advies over de prijs en een snelle plaatsing op hun eigen site en Funda. Ook krijgt het huis een eigen website met visitekaartjes om door de verkopende eigenaar zoveel mogelijk reclame te maken door deze uit te delen.Op deze manier kan je het huis zelf ook aanprijzen en ben je betrokken bij het vinden van een koper.Ik kan deze makelaar dan ook een ieder aanraden.

Verkoper van Othelloweg 285

Vriendelijk, goede begeleiding, deskundig, snel met informatie en bovendien: huis snel verkocht. Mijn complimenten !!

Verkoper van Zilvervlekhof 7

Goede en vriendelijke makelaar Met veel kennis van de huizenmarkt Huis was goed vindbaar op de sites Super proffesioneel

Verkoper van Dr. Willem Vosstraat 25

Vooraf aan de verkoop hebben wij meerdere verkoopmakelaars geraadpleegd en een offerte aangevraagd. Synchro wonen was realistisch over de prijs en wat ons aansprak was het enthousiasme. Op basis hiervan met synchro wonen in zee gegaan en dit is ons uitstekend bevallen. In 3 weken tijd vonden er 21 bezichtigingen plaats. Dit was erg hectisch en synchro wonen heeft hier ons uitstekend in begeleid. Wij hebben tevens gebruik gemaakt van een taxateur van synchro wonen voor de aankoop van onze woning. Al met al dik tevreden en wij zouden synchro wonen zeker aanraden.

Verkoper Koelinge 48

Uitstekende gedocumenteerde presentatie. Goed naslagwerk. Eerlijk gesprek over de prijs van de woning. Goede communicatie van begin tot eind.

Verkoper Waddingswaard 56

Synchro makelaar is diverse malen langsgeweest voor een oriƫntatie gesprek en uiteindelijk na een goed en eerlijk gesprek ons huis door synchromakelaars in verkoop gegeven. Ons huis is na enkele bezichtigingen vlot verkocht.

Verkoper Ring 231

Klantvriendelijk, no-nonse. Deze makelaar doet wat hij belooft. Ook de (online) media benadering steekt zeer goed in elkaar, waardoor het huis werkelijk overal (t/m de RTL nieuws website aan toe) wordt gevonden.

Verkoper Zeelthof 3

Een fijn en bereikbaar kantoor, waar een informele en vriendelijke sfeer hangt. Men heeft goede kennis van zaken en is erg bekend in de regio. Kortom een aanrader!

Verkoper Zuidzijdsedijk 186

Het personeel is vriendelijk, open en doortastend. Wat mij betreft DE makelaar van Hoogvliet! Mochten we weer willen aan/ verkopen in Hoogvliet, gaan we zeker naar Synchro.

Verkoper Speerreep 24

Makelaar goed bekend met de omgeving, deskundig hands on team. Punctuele begeleiding en service, Rotterdams in Hoogvliet, niet lullen maar poetsen. Bedankt Synchro team.

Verkoper Janswaal 60

Een appartement via Synchro Wonen gekocht en ons eigen huis binnen 19dagen verkocht ook via Synchro Wonen alles perfect geregeld van begin tot het eind.

Verkoper Dorpsstraat 319

Het contact met de makelaar verliep keurig en correct. De voorbereidingsfase voor de verkoop was grondig en uitstekend. De foto's welke genomen waren tbv funda waren heel goed. De terugkoppeling na bezichtigingen was goed en de deskundigheid van de lokale markt resulteerde onder andere in een snelle verkoop van ons huis. Het gehele team werkte erg hard en was super enthousiast. Wij zijn heel content met Synchro Wonen en bevelen het kantoor iedereen aan die zijn huis wilt verkopen. U zult net als ons erg tevreden zijn.

Verkoper Lavasweg 45

Betrouwbare (verkoop)makelaar, die een breed scala aan verkoop methoden aanbiedt zodat je huis snel en goed onder de aandacht komt op de markt.

Fazant 6

Vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel door duidelijke uitleg over prijsbepaling en wat er mogelijk was om de woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Binnen 3 weken was de woning verkocht en ondanks mijn verblijf in Spanje werd ik prima op de hoogte gehouden betreft bezichtigingen en de onderhandelingen. Deze makelaar is aan te bevelen om de werkwijze en samenwerking van het hele team.

Verkoper van Vroomstraat 3

wij zijn zeer tevreden over de afwerking van ons oude huis in de Vroomstraat 3. Hoogachtend, Jan Belder.

Verkoper van Vriendhoven 1

Makelaar Ineke Mol was zeer goed op de hoogte van de markt en de omstandigheden ter plaatse. Ze stond open voor inbreng ten aanzien van de verkoop onzerzijds en nam, na zorgvuldige wederzijdse overweging, daarop steeds zeer snel actie. Het contact met haar per mail en in persoon hebben wij als uiterst plezierig ervaren. Als wij makelaar-technische vragen hadden, wist ze die steeds deskundig te beantwoorden. Mochten wij een punt van kritiek hebben, dan betreft die de uitvoering van de papieren brochure: die vonden wij weinig uitnodigend en hebben daarom een voorstel gedaan die aan te passen.

Verkoper van Baarsweg 142

zou zeker deze makelaar aanbevelen zeer vriendelijk personeel staan altijd voor je klaar niets is Synchro wonen te veel.

Verkoper van Margrietstraat 5

Zeer fijne makelaar. Met meerdere personen van Synchro te maken gehad en allen even deskundig en behulpzaam. Naast de deskundigheid op het gebied van de markt werken ze ook samen met een fotograaf die echt mooie foto's (ook 360graden) van het huis heeft gemaakt en iemand die perfecte tekeningen (plattegrond) van het huis heeft gemaakt.

Verkoper van Lokkertsemolenweg 304

Een makelaar die weet wat er in de huizenmarkt in Hoogvliet afspeelt. Geven duidelijk aan wat je kan verwachten met de verkoop van een huis.

Verkoper van Middenbaan-Zuid 596

Goede communicatie en duidelijke uitleg. Goede tips gekregen hoe goed verkoop klaar te maken. Vriendelijke werknemers. En snel verkocht.

Verkoper van Heersdijk 28

Wij hebben het als zeer prettig ervaren om met synchro te werken. Een leuk team! Die weten waar ze me bezig zijn en wij vinden het "de makelaar" van Hoogvliet!

Verkoper van Oosterbakenpad 242

Ondanks de afgelopen crisis en de moeilijkheidsgraad om een huis te verkopen bleef de makelaar altijd optimistisch. Conclusie: aanhouder wint.

Verkoper van Lange Nobelstraat 36

Goede deskundige begeleiding voor de verkoop.en koop van ons nieuwe huis. Altijd bereikbaar via mail of.telefoon en zeer enthousiast.

Verkoper van Alsemstraat 2

Zeer goede makelaar. Komt altijd de gemaakte afspraken na, denkt mee en verstrekt duidelijk en tijdig informatie. Ook is Synchro altijd goed bereikbaar en hebben ze verstand van zaken. Een echte aanrader!

Verkoper van Alsemstraat 27

Bij de uitnodiging van de makelaar om ons huis huis te koop te zetten,waren zaken door gesproken als de prijs de ligging,wat de makelaar ging doen(en heeft ook gedaan)uitgelegd,open huizen dag ,waar op te letten voor de belangstellende.Dat de woning zeer snel was verkocht,was een mooi resultaat voor anderhalve week.

Verkoper van Kervelhof 37

Alles wordt vlot, netjes, duidelijk en goed geregeld. Je merkt aan alles dat er de juiste mensen werken, die je goed helpen en begeleiden

Verkoopster Dulve 48

Een zeer deskundige, vriendelijke makelaar die ik zeer zeker zou aanbevelen bij anderen. Goede kennis van de markt, zeer goede communicatie en bereikbaarheid. Meedenkend met alle partijen, maar daarbij nooit het belang van de klant uit het oog verliezend.

Verkoopster Digna Johannaweg 105

Mijn huis via Synchro makelaar verkocht. Bij deze wil ik het hele Synchro team Hoogvliet bedanken voor hun geduld en betrouwbaarheid. Jullie hebben mij altijd te woord gestaan, over dag maar zeker ook tijdens de avond uren, problemen werden snel opgepakt, niets was te veel. Vakkundige medewerkers, goede communicatie flow. Het was fijn om met jullie samen te werken. Dank!

Verkoper Kievit 24

Nogmaals dank voor de vlotte begeleiding van de snelle verkoop van ons (voormalige!) huis. Wij vinden dat een 9 waard.

Fam. Kamp

Er was sprake van een prettige samenwerking. Er is goede marktkennis. Zo kregen we van tevoren goede informatie over vraagprijs/krijgprijs. Verder is er een goed advies aangereikt over wat het beste ter overname/achtergelaten kan worden. Goede bereikbaarheid voor vragen e.d. Wij zijn blij met de keuze voor Synchro.

Verkoper van Pastoriedijk 452 A

Het niveau van de dienstverlening is prima te noemen. Prijstechnisch heel prettig. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Verkoper van Schilhoeckpad 20

zeer bekende makelaar in Pernis , heeft goed meegedacht om tot snelle verkoop te komen , nadat we eerst een jaar zelf hadden aangemodderd

Verkoper van Meervalpad 3

De contact met de makelaar verliep goed. Je werd wel op de hoogte gehouden en ons huis is er goed neergezet. Vervelend vond ik dat ik 2 x keer vrij moest nemen om concept te tekenen en terwijl de koper het dan af liet weten

Verkoper van G.A.Soetemanweg 65

Altijd bereikbaar en snel antwoord bij vragen. Bedankt voor het begeleiden van het gehele verkooptraject.

Verkoper van Lokkertsemolenweg 162

De makelaar gaf bij de intake een realistisch advies over de verkoopprijs, waar en hoe het huis zou worden geadverteerd in de media, wanneer de eerstvolgende open huis zou plaatsvinden, hoe dat in zijn werk gaat en welke kosten zij in rekening zouden brengen. Bij de onderhandeling met eventuele kopers hield de makelaar mij goed op de hoogte van wat de koper had gezegd en gaf advies over reacties op biedingen. Ook leverde de makelaar mij advies over en een mogelijke oplossing voor het leveren van een definitief energielabel.

Verkoper van Toverfluitstraat 41

Snel en goed geregeld.profecionele begeleiding. Kortom prima makelaar die goed op de hoogte is van locale markt.

Verkoper van Platte Driedijk 57

Goede ervaring. Prima geholpen. Goede adviezen aangaande foto's en dergelijke. Prima geholpen met onderhandelingen van verkoopprijs.

Verkoper van Kapelleweg 6 a

Ineke Mol heeft zich zeer positief en actief bezig gehouden met de verkoop van onze woning. Daardoor is e.e.a. vlot en goed verlopen.

Verkoper van Doradehof 9

Wij hebben een zeer prettige begeleiding gehad bij het verkopen van onze woning. Synchro is zeer goed op de hoogte van de lokale markt en hoe ze daarmee om moeten gaan.