HoogvlietWijnruitstraat 53

Vraagprijs € 89.500 k.k.
Wijnruitstraat 53 Hoogvliet verkocht-ov

Kenmerken

Type
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Wijk
Westpunt
Bouwjaar
1964
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
74 m2
Inhoud
245 m3
Soort grond
Eigen grond
Bijzonderheden
2 balkons: 1 op het oosten en 1 op het westen
Aanvaarding
In overleg

Handige kopers opgelet! 3-kamer appartement, gelegen op de 3e (bovenste) woonlaag van een kleinschalig complex aan de buitenrand van Hoogvliet. Er moet nog wat werk verzet worden, maar de wanden en plafonds zijn al grotendeels aangepakt! Met een royale woonkamer, 2 slaapkamers (voorheen 3) en aan de achterzijde 'groen' uitzicht op het "Ruigeplaatbos" en het wandelgebied langs de "Oude Maas" om de hoek, is dit een heerlijk plekje. Het appartement heeft een riante, eigen berging in het onderhuis en is rustig gelegen, nabij het winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen- en bellentableau, het trappenhuis en toegang tot de bergingen in het onderhuis.

3e verdieping:
Ruime hal/entree die toegang geeft tot de woonkamer, slaapkamers, toilet, meterkast (4 groepen met dubbele aardlekschakelaar), garderobekast en de keuken.

Woonkamer:
De royale woonkamer (type 'doorzon') van zo'n 30 m² is licht en geeft aan de achterzijde een 'groen' uitzicht op het 'Ruigeplaatbos'.

Keuken:
De keuken (ca. 2.85 x 2.66 m.) is uitgerust met een eenvoudig keukenblok. De wasmachine-aansluiting en CV-ketel (Agpo Ferroli Domina, ca. 2002) zijn hier ook aanwezig. Via de keuken is er toegang tot het balkon aan de voorzijde (ca. 2.11 x 1 m.), met uitzicht over de wijk.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (ca. 3.75 x 2.82 m.) ligt aan de 'groene' achterzijde van het appartement en heeft een balkon (ca. 2.82 x 1 m.)

Slaapkamer 2:
Ook deze slaapkamer (ca. 5.10 x 2.28 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaste kast.

Badkamer:
De badkamer van ca. 1.99 x 1.16 m. met douche, wastafel en handdoekradiator is grotendeels betegeld.

Onderhuis:
In het onderhuis bevindt zich de bij het appartement behorende riante berging (ca. 6.77 x 3.60 m.), voorzien van elektra.

Algemeen:
- De wanden en plafonds zijn grotendeels gestuukt;
- 'Groene' ligging aan de buitenrand van Hoogvliet nabij het 'Ruigeplaatbos';
- VvE bijdrage ca. € 154,-- per maand;
- Ruime, eigen berging;
- Kluswoning;
- Op loopafstand van o.a. het winkelcentrum, school en openbaar vervoer;
- Direct te betrekken.

Locatie

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen

Scholen

Openbaar vervoer

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet Zuid

Aantal huishoudens 10310 / Inwoners 21700

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw (%) Hoogvliet Zuid tov. Landelijk

Samenstelling Huishoudens (%) Hoogvliet Zuid tov. Landelijk

Eenpersoons
38
36
Zonder kinderen
30
30
Met kinderen
32
32

Woningen Koop of Huur (%) in Hoogvliet Zuid

35% koop
65% huur

Streetview