Binnenban

Hoogvliet

Home > Aanbod > Huuraanbod > Binnenban, Hoogvliet
Er zijn nu geen woningen beschikbaar

Kenmerken

Wijk
Middengebied
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
80 m²
Inhoud
192 m³
Voortuin
Nee
Achtertuin
Nee
Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Met regelmaat bieden wij diverse appartementen te huur aan in het levendige centrum van Hoogvliet. Deze appartementen zijn ideaal gelegen vlakbij uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels én horecagelegenheden.

Kijk hieronder naar de voorwaarden.

Voordelen van huren:
Huren biedt veel voordelen. De huurperiode is flexibel (met een minimale duur van één jaar), u weet iedere maand precies waar u financieel aan toe bent. U komt nooit voor onvoorziene uitgaven te staan voor reparatie of groot onderhoud aan uw appartement.

Voorwaarden:
Je dient in ieder geval een vast maandinkomen te genieten, voortkomende uit een vast contract bij een werkgever of uit zelfstandig ondernemerschap. Het netto maandinkomen dient bij deze woningen minimaal 3 maal de kale huurprijs te zijn. Een 2e inkomen wordt voor 100% meegenomen.

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent, dient je bedrijf minimaal 2 jaar ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en wordt naar aanleiding van de netto jaarresultaten het inkomen berekend.

Algemeen:
De huurprijzen zijn exclusief servicekosten en een voorschot stookkosten per maand. De verhuurder brengt éénmalig een waarborgsom in rekening van 2x de huurprijs.

De procedure:
De kandidaten die geïnteresseerd zijn in het huren van een beschikbare woning worden beoordeeld op basis van de aangeleverde papieren. De verhuurder bepaalt aan wie de woning uiteindelijk wordt verhuurd; hiervoor zal een aanbieding worden gedaan, waarbij e.e.a. onderhavig is aan goedkeuring van de directie verhuurder.

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Binnenban, Hoogvliet

Binnenban
3191CJ Hoogvliet
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet ZuidAantal huishoudens 10380 / Inwoners 21925

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw

Hoogvliet Zuid Landelijk
Hoogvliet Zuid Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 39% 38%
Zonder kinderen 30% 29%
Met kinderen 31% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 39% 56%
Huur 61% 44%