Nieuwe Wetering

Hoogvliet

Home > Aanbod > Huuraanbod > Nieuwe Wetering, Hoogvliet
Er zijn nu geen woningen beschikbaar

Kenmerken

Wijk
Tussenwater
Type
Tussenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonopp.
100 m²
Inhoud
246 m³
Voortuin
Ja
Achtertuin
Ja
Aanvaarding
Per datum

Omschrijving

Met regelmaat bieden wij diverse 5-kamer eengezinswoningen te huur aan in de fraaie, ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk "Tussenwater" te Hoogvliet. De woningen zijn ideaal gelegen vlakbij uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels én veel "groen". De woningen zijn goed bereikbaar met de auto (ligging nabij A15) en het metrostation 'Tussenwater' ligt op loopafstand.

Kijk hieronder naar de voorwaarden.

Voordelen van huren:
Huren biedt veel voordelen: de huurperiode is flexibel en u weet iedere maand precies waar u financieel aan toe bent. U komt nooit voor onvoorziene uitgaven te staan voor reparatie of groot onderhoud aan uw woning.

Voorwaarden:
U dient een vast maandinkomen te genieten, voortkomende uit een vast contract bij een werkgever of uit zelfstandig ondernemerschap. Uw bruto maandinkomen dient bij deze woning minimaal 4 maal de kale huurprijs te bedragen, uitgaande van 1 inkomen. Per kandidaat wordt beoordeeld of een eventueel 2e inkomen voor de helft kan worden meegenomen.

Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dient u minimaal 3 jaar ingeschreven te staan bij de KvK en wordt naar aanleiding van uw netto jaarresultaten uw inkomen berekend.

* Bij zelfstandig ondernemerschap is een bankgarantie van 3 tot 6 maanden van toepassing.

Algemeen:
De verhuurder brengt éénmalig administratiekosten van € 75,-- inclusief btw in rekening en een waarborgsom à 1x de huurprijs.

Servicekosten: N.v.t.
Woonvergunning: N.v.t.
Berging: Ja
Parkeergelegenheid: Voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur
Verwarming: HR combi-ketel
Energielabel: B of C
Isolatie: Glas-, vloer-, dak- en gevelisolatie
Nutsvoorzieningen: Gas, elektra en water rechtstreeks via het nutsbedrijf

de omgeving van de woning

5 min. loopafstand
5 min. fietsafstand

Nieuwe Wetering, Hoogvliet

Nieuwe Wetering
3194TB Hoogvliet
Bekijken

Voorzieningen

Scholen

OV

Aanbod

Buurtinformatie

Hoogvliet NoordAantal huishoudens 5605 / Inwoners 12570

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Aan de buitenrand wordt Hoogvliet omsloten door groen. Er wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten. Hoogvliet heeft acht wijken. In het zuiden liggen Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied en ten noorden van de Groene Kruisweg liggen Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater.

Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving en bereid de handen uit de mouwen te steken. Voorzieningen als scholen en winkels zijn er in alle 8 wijken. Het openbaar vervoer is prima geregeld met buslijnen en 3 metrostations. In Hoogvliet is verder een jachthaven, een manege, een kinderboerderij en er kan volop gesport worden. Campus Hoogvliet in Meeuwenplaat is een unieke plek voor jongeren waar onderwijs, wonen en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Daarnaast bevindt zich in Hoogvliet een Medisch Centrum.

Leeftijdsopbouw

Hoogvliet Noord Landelijk
Hoogvliet Noord Landelijk

Samenstelling huishoudens

Eenpersoons 37% 38%
Zonder kinderen 24% 29%
Met kinderen 39% 33%

Woningen te koop of huur

Koop 51% 56%
Huur 49% 44%