Aankoop

Home > Aankoop

Hulp bij de aankoop van je nieuwe woning

Synchro Wonen kun je, naast verkoopmakelaar, ook inschakelen als aankoopmakelaar in Hoogvliet en omgeving. Natuurlijk kun je volledig zelfstandig op zoek gaan naar jouw nieuwe thuis, maar dit blijkt vaak niet de meest effectieve manier.

Omdat wij NVM makelaar zijn en over jarenlange ervaring beschikken, zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van de aankoop van woningen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander, staan aan jouw zijde tijdens de zoektocht én zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt. Niet geheel onbelangrijk, dachten wij zo.

Voordelen van een NVM aankoopmakelaar

Neem je een NVM aankoopmakelaar in de arm, dan kies je voor zekerheid. Je bespaart namelijk veel tijd, geld en problemen. Een huis kopen met Synchro Wonen als je eigen NVM aankoopmakelaar, betekent concreet voor jou:

  • de aankoop van een woning tegen de beste aankoopprijs;

  • inzicht in de reële waarde van de woning;

  • inzicht in belangrijke informatie over de woning en de directe omgeving, zoals (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, de juiste artikelen in de koopakte en bestemmingsplannen;

  • zekerheid over een professionele wijze van onderhandelen;

  • kopen met zekerheid;

  • tijdwinst;

  • behartiging van alleen jouw belangen;

  • kortom, het inschakelen van een NVM makelaar heeft een enorme toegevoegde waarde tijdens het aankoopproces.

Synchro Wonen aankoopmakelaar

Op onze makelaars kun je bouwen

Synchro Wonen staat voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service. Om die belofte kracht bij te zetten, zijn al onze makelaars gediplomeerd. Ook zijn wij verbonden met de branchevereniging NVM. Zo kun jij 100% vertrouwen op onze uitstekende dienstverlening en persoonlijke belangenbehartiging. Wij staan voor je klaar, altijd.

Natuurlijk zijn wij bekend met het woningaanbod in Hoogvliet, waar we gevestigd zijn, maar we zijn als aankoopmakelaar ook in de omgeving een ervaren partij. Denk aan woningen in Rhoon, Pernis of Poortugaal. Waar wil jij een woning aankopen? 

Schakel onze hulp in