Financiering

Home > Aankoop > Financiering

Financieel advies

Tijd voor een nieuwe stap in je leven, maar niet goed op de hoogte van je persoonlijke financiële situatie? Om te weten wat de mogelijkheden zijn bij de verkoop van je woning of bij aankoopplannen, is financieel advies onmisbaar. Nog voordat je je op het pad van verkoop of aankoop begeeft, raden we je aan om advies in te winnen.

Antwoord op al je vragen

Door financieel advies in te winnen, verkrijg je antwoord op diverse belangrijke vragen. Wat zijn bijvoorbeeld je mogelijkheden wanneer je je woning met een restschuld moet verkopen? Het is namelijk niet altijd meer vanzelfsprekend dat je woning bij verkoop meer opbrengt dan er aan schuld rust op de woning. En is de woning waarop jij je oog hebt laten vallen eigenlijk wel of niet haalbaar? Ook dit is een vraag waar een financieel adviseur antwoord op kan geven.

Financieel advies bij aankoop woning

Een taxatierapport als basis

Misschien ben je nog aan het wikken en wegen wat je überhaupt wil of kan doen met je woning. Het kan daarom zinvol zijn om eerst een deskundige waardebepaling van je woning te laten maken. Wanneer je eenmaal weet wat de mogelijke opbrengst van je woning is, kun je beter bepalen wat je volgende stap gaat zijn. Heb je eenmaal een taxatierapport binnen, dan kun je een gesprek aangaan met een financieel adviseur om de verdere strategie voor je vervolgstap te bespreken.  

Hypotheekadvies nodig?

Op zoek naar helder maatwerkadvies op het gebied van een hypotheek of andere financiële zaken? Synchro Wonen geeft zelf geen hypotheekadvies, maar kan je wel de weg wijzen naar een aantal betrouwbare adressen. Ook de relaties waar wij graag naar doorverwijzen hebben transparantie en expertise hoog in het vaandel. Daar kun je op rekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Leg je vraag aan ons voor