Financiering

Een goed beeld van uw persoonlijke financiële situatie is belangrijk om te weten wat uw mogelijkheden zijn bij verkoop van uw woning of bij aankoopplannen. SynchroWonen zal u altijd aanraden om eerst een goed advies van een financieel adviseur te krijgen voordat u zich op het pad van verkoop of aankoop begeeft.

Wat zijn uw mogelijkheden indien u uw woning met een restschuld moet verkopen? Het is niet altijd meer vanzelfsprekend dat uw woning bij verkoop meer opbrengt dan er aan schuld rust op de woning.
En is die woning waar u uw oog op heeft laten vallen wel of geen haalbare kaart?

Wellicht bent u nog aan het wikken en wegen wat u überhaupt wilt of kan doen met uw woning. Het kan zinvol zijn om een eerlijke en deskundige waardebepaling te laten maken. Een zorgvuldige inschatting van de mogelijke opbrengst bij verkoop kan u helpen in uw verdere beslissingen. Met een waardebepaling kunt u een gesprek aangaan met een financieel adviseur om uw verdere strategie en financieringsmogelijkheden voor uw vervolgstap te bespreken.

SynchroWonen geeft zelf geen hypotheekadvies, maar kan u wel de weg wijzen naar betrouwbare adressen voor helder maatwerkadvies op het gebied van een hypotheek of overige financiële zaken. Ook de relaties waar SynchroWonen graag aan doorverwijst hebben transparantie en expertise hoog in het vaandel!